frågor som är så svåra att få svar på. som det inte finns något svar på.

En bomb är vad det är. En tickande bomb. Tyvärr vet jag inte när ticktiden tar slut. Jag har ingen aning.
Jag är rädd för att den ska explodera, så rädd. Jag är förskräck över vad den kommer att skrämma och hur svårt det kommer vara att samla ihop allt efteråt. Dock kommer det gå att samla ihop alla biståndsdelar, det gör det alltid. Och just därför är det kanske bättre om den här bomben får utlösas. Den kommer ju ändå få allt allt flyga i luften någon gång. Varför inte ställas inför det så fort som möjligt? Det kanske dessutom är lättare än den ständiga väntan?

Jag ska till åre med världens bästa Kitty. Tack gud för det. Eller tack Kitty. Eller tack hennes föräldrar. Eller tack mina också. Tack, jag är glad ville jag bara säga.

Fyfan vad skönt att åka bort, är min första tanke. Bort från allt. Bort från det här.
Kommer jag verkligen kunna komma bort? Är min andra. Går det verkligen att fly, eller går det endast saken värre kanske? Fyfan nu är jag fast i tankebubblor och det orkar jag inte bajs så jag slutar här. TJOHEJDÅ.

En ständigt isande kyla.

Visst för att den helvetiska kylan finns. Utomhus. Visst att jag hatar den så enormt, men låt den finnas. sÅ länge den stannar utanför inomhuset. Så länge jag har ett värmande kryp-in där jag kan glömma den. Så länge värmen stundvis kan omfamna mig. För då står jag ut.
Men när kylan börjar tränga sig igenom precis allt, då har det gått för långt. När kylan dessutom hamnar inomhus, då vet jag inte hur jag ska överleva. Jag kommer fan frysa fast här i så fall. Fan.

Idéide. Alltså är det ide(sånt som björnar går i) på idéer.

När jag sitter här, blir allting så kallt. En del saker, rätt många saker, värmer mig. Tinar upp mig totalt. Tyvärr räcker det inte så länge känns det som. För kylan hinner ifatt, det övervinner så mycket. Dessutom kan jag inte hålla  värmen inom mig. Den liksom slipper ur mig, den jäveln.
Och nu sitter jag här, omfamnad av kylan. Stel, obekväm. Jag hör inte längre av den där varma, bubblande känslan. Bortsett från ett eko som försvinner allt längre bort.

ups and downs.

BAJS. fullständigt jävla bajs.

highlights keeps me going.

Ignorera det faktum att bildkvaliteten är så dålig att den inte borde få finnas. 
Ibland blir det verkligen påtagligt hur mycket man behöver saker att se fram emot, personer att älska. De där småsakerna som livar upp, de gråa vardagarna. För utan dem skulle det inte spela någon roll vilken veckodag det var, de skulle alla flyta ihop till ett grått os. Vare sig det var måndag eller lördag, skulle de kännas som en söndag. Var dag skulle bära med sig en bävan för morgondagen.
Idag är en sådan dag då jag inser hur glad jag är för allt. För alla de små detaljerna, jag vanligtvis inte noterar. Jag glömmer ofta bort hur stor betydelse de har, men inte idag. Idag har faller det mesta på plats, och jag nästan befinner mig i ett lyckorus. Det finns ingen direkt ensamstående orsak till min glädje, det är allt tillsammans. Jag känner mig bara väldigt nöjd med det mesta. Fyfan vilken härlig känsla det är! Obeskrivlig såväl som ovärderlig.

orktorka.

Har känt mig mindre livfull på senaste. De senaste dagarna alltså. Fan, vad har hänt? Något i kroppen, skulle jag tro. Något jobbigt virus. Den liksom äter upp all energi och jag går på tomgång, känns det som. Rätt segt, för mig som älskar att vara energisk.
Jag har iallafall bestämt mig för att bli grym på att plugga. Få grymt självdisciplin, fatta skönt! Jag ska höja mig nu i ett flertal ämnen och det ska gå, om jag verkligen vill. Jag ska satsa nu, wiwohooo.

matlagarn

Jag googlade just hur man kokar potatis. Jag vet inte hur man kokar potatis. Jag är verkligen värdelös.

P is for pilar.


Såhär i gymnasietider, skulle jag definitivt inte banga på en sådan här....
... eller en sån här.
Eller någonting annat som bara visade mig vart jag ska, vilken riktning. Det vore så otroligt skönt, så gymnasie-vals-förvirrad jag jag är.

feel good- inlägg.

Tänkte att det var dags att skriva ett glatt inlägg. Allt innan har bara varit så tungt och deppigt. Det är ju inte så vi vill ha det!
För just nu är jag glad och nöjd med livet. Just nu känns allt bra faktiskt. Det är alla hjärtans dag, men kunde inte brytt mig mindre om att jag inte har en pojkvän, helt ärligt! Jag har så himla fina vänner, och jag är så obeskrivligt tacksam för det. Julia ko
mmer hem från Gränna idag och herregud vad jag har saknat henne, den sötisen.
julia för ungefär tusen år sedan
världens bästa kitty och jag..
du är så bra så jag vet inte vad jag ska säga faktiskt.

Sa hejdå till hedvig för ett tag sedan. Nu ska jag plugga, träna och annat söndagsgöra. PUSS


Känns ju superbra.

Man ska ju arbeta med något man är grym på. Jätteduktig, liksom.
Man kanske ska satsa på att jobba med att förstöra sig själv. Eller att få panikångest. Eller att ha humörsvängningar. Det ska mitt jobb gå ut på. Det är nämligen något jag är väldigt bra på.

pessimism.

Känner mig småsjuk faktiskt. Därför har hela eftermiddagen tillbringats med te, satc och halvsovande. Seg i hela kroppen samtidigt som jag måste bestämma mig för gymnasium nu. Med betoning på måste. sju dagar kvar.
Försöker bestämma mig om jag vill gå på globala, och kämpa med miljön. Jag tycker ju det är kul, det gö jag verkligen. Frågan är bara om det känns.. hur ska man beskriva det? Möjligt? Det beror väl säkert på mitt nuvarande humör, men shit vad det känns omöjligt. Jorden kommer ju ändå gå under. Nej, vad håller jag på med. Vad hände med positiva tjejen? Äh, hon får ta ledigt idag. ska ge mig i kast med lite saker nu, pusselipuss.

Hamnade från Globala, sedan på wwf. Där stod det om earth hour (27 mars 2010), och påmindes om att jag vill ha en ny lampa. Helst en sådan här, från muuto. Ännu hellre flera stycken. Är lite trist, men nog helst en svart.

Trist.

Tvång föder inget annat än olust. Skapar en äcklig ful gas. Gasen osar, och täpper till alla dina sinnen till lust du någonsin haft. Kvar har du precis vad som krävs för att göra någonting helt okej.
Inte katastrof, men heller inget extraordinärt.

ARTon fyller min syster imrogon. Det vill jag också göra om jag ska vara ärlig.

Magont. Typ jättemycket.
Har sovit sjukt dåligt.
Bävar lite smått inför veckan som kommer.
(nej egentligen inte smått för jag bävar rätt ordentligt)
Stress och prestationsångest är bara förnamnen.
Förhoppningsvis överlever jag....
fanfanfan gymnasieansökan ska in den här veckan. Skulle väl kanske underlätta om man hade någon som helst aning om var inloggningsuppgifterna var...

BLÄÄÄÄÄÄ. Dags att hej-hälsa magsår är jag rädd för.

rysningar.

Jag har så fina vänner, så. Det gör mig så glad.
Dessutom har jag världens bästaste syster. Jag lovar.
puss till alla fina människor som gör mig glad.
(ge mig sommarsommarsommar)

bilden är gjord av en coolcool tjej som heter johanna larsson. Jag diggar henne!

enkelt, helt enkelt.

Egentligen är det ju relativt simpelt att (pepparpeppartaiträ) vara sjuk. Relativt.
Jag menar, tänk om problem var som virus. Infektera kroppen under ett tag, för att sedan lämna den i fred. Viruset försvinner ju ändå relativt snabbt (jag fattar att det beror på vilken sjukdom o.s.v. och snällasnälla ta inte illa vid för jag syftar huvudsakligen på förkylning, halsfluss och liknande..). Om ändå själsliga virus kunde göra sitt och sedan försvinna, istället för att bestå. Istället för att bita sig fast, och vägra släppa.

crazycrazycrazy.

Det är helt galet, jag skriver ju nästan varje dag! Det är totalcrazy ju. Men sedan är det rätt bra, om jag ska vara ärlig. Tankar jag får försvinner så lätt om jag inte skriver ner dem..
Jag har iallafall varit i tingsrätten idag. Som åhörare kanske bör tilläggas. Satsare som man är, satt jag och några andra kvar ett bra tag. Hihihöhö. Sedan fick jag och hanna typ blodsockerfall, kul va?!
Igår fick ag gå en lång promenad och rätt mörkt var det. Allt pågrund av att en busschaför kom för tidigt och inte ville vänta. Borde det inte vara obligatoriskt att vara bussig? Speciellt när det är en del av ens yrkestitel... AAARGH. Adios my firends.

beware.

En del ljus är så otroligt starka.
Visst är väl de bra, att de lyser upp.
Se bara upp, så de inte gör dig blind för allt annat.

RSS 2.0