stress.

just bakat kladdkaka till mors dag. Är asstressad just nu. känns det iaf som. Fattar egentligen inte varför jag skriver det här blogg inlägget menmen..  Helgen har varit jättebra faktiskt. Eller fredagen var lite småsmå seg ibland. Igår grillade vi i gömman i huddinge och idag så har jag solat och badat en massa. Som min syster sa lite seriöst-halvseriöst  "sverige är härmed sommmarförklarat". Har förhoppningsvis fått färg idag också. Men nu till tråkigare saker; No, Svenska och matte läxor. Puss så länge, och en eller några extra till thorkell. 

bra låt(er) det.


förvånande nog.

sitter och lyssnar på fairytale som är riktigt bra och insåg nyss, när jag sökte upp den på youtube, att det är från eurovision song contest(!)  Den där norsken som man hört så mycket. Och samtidigt har man ju hört så många nynna på låten så man på något sätt inbillat sig att man hört den.  och hela tiden har det varit en och samma låt. Suck.

bekräftelse.

hejs. Idag blev jag riktigt glad, och varför? jo, för att jag fick reda på betyget jag kommer att få i franska och riktigt glad blev jag! För att detta inte ska uppfattas som skryt, utan som att jag bara blev väldigt glad av det(vilket är sanningen) säger jag inte mer än så. Just nu : jag pluggar no som ska vara klart redan nästa vecka och vi fick uppdraget idag..  Det känns lite kort om tid faktiskt då vi på vittra brukar ha lite längre tid på oss eftersom uppdragen oftast är ganska stora. Jag har i alla fall kommit in lite på att skriva formellt så det för fortsätta så nu på det här inlägget. Annars loggade jag precis in på facebook som jag för övrigt inte loggat in sen förrgår eller förrförrgår(!). Jag bestämde mig nyss för att inte fastna där vilket jag brukar göra. Trots att jag även brukar bestämma mig för att inte göra det. Iaf så är det på riktigt nu för jag behöver verkligen plugga.. yeah, kul det här blev heeeeeejdåpuss.

(dessutom ska jag fica konfirmationsinbjudan eftersom den pappa gjorde på riktigt var den fulaste jag någonsin sett, står faktiskt inte ut med den så då för man väl göra något åt det)

en ljuslila typ midjekort tröja och ett par träklackade gladiatorer fick jag med mig hem!

nu sitter man här nyss hemkommen och lyssnar på glasvegas - cheating. Jag orkade faktiskt inte leta upp den på youtube åt er nu, så help yourselfes om man säger så.  Det jag har gjort idag är att jag har hoppat över min tennis och shoppat istället.. Först var jag med hedvig och vi gick på götgatan och hade det mysigt. Vi satte oss även ner för att vi inte orkade gå. Jag i solen och hon i skuggan för jag ska bli brunast woho! Lite senare träffade jag älskadethorkell på medis. Vi hade det jättebra, och det utomhus för gissa? Jag har blivit utemänniska, yes! Jag saknar honom redan faktiskt min underbare pojkvän. Egentligen skulle nu maria sovit här men tyvärr så har min mamma blivit... dum i huvudet typ? Nej men seriöst så hålle rhon på och ändrar hela "regler" hela tiden och pappa vågar inte säga vad han tycker.. äh, jag pallar inte tänka på det egentligen. 
    Nu ska jag fixa till min svenska text och fortsätta längta till helgen. (jag vill så gärnagärnagärna få MVG till sommarn..!)
 puss så länge

runaway.

Tjena. Jag sitter nu och lyssnar på lite musik och hoppas att jag fick lite färg idag när jag solade (på riktigt, inte solarium).. Eftersom jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska ladda ner någonstans lyssnar jag på youtube. Mina gamla låtar har jag tröttnat rejält på, så jag vill liksom lyssna på nytt. Tills jag har orkat fixa inställningarna på itunes store med konto och sådant får alltså youtube duga.. Till min förskräckelse insåg jag idag att jag älskar en låt som darin sjunger. Jag vet att det är jätte patetiskt och jättehemskt, men jag har blivit emot darin på något sätt.. Fast nu orkar jag inte bry mig, för den här låten är  galet bra! Lyssna själv;  
Det var allt för nu. PUSS!
(hm, hur är det man tar bort videon så det bara blir en låt, någon?)

skolavslutningombaranågraveckoralltså.

Hallådär. Nu sitter man här efter en långhelg som har varit väldigt bra, faktisk. Förutom att den på ett sätt kunde ha slutat bättre.. En jävla massa krångel igår, för ingenting. Verkligen ingenting. Dessutom vet jag ju hur otroligt rätt jag har, att jag verkligen inte gjprt något fel. Ändå hamnar all skit på mig, plus en förstörd kväll ungefär. Blir så sjukt irriterad varje gång jag tänker på det.. Jag har iallafall varit med julia på landet, träffat hedvig och haft det mysigt hos henne, varit på landet med thorkell, solar tjänat lite pengar, snackat med en uttråkad maria som varit på landet hela.. veckan typ? Det och mera har jag gjort, så det har varit väldigt bra. Har träffat min älskling mycket så det har varit brabrabra. 
Förutom det jag nämnde tidigare.. Fan, nu tänkte jag ju på det igen. UUUCSH.

something good.

helt plötsligt har de där ordens betydelse ändrats för mig. Helt plötsligt har dem blivit så mycket större. mer meningsfulla. Plötsligt är det som om dem inte går att säga utan att de kommer inifrån. Plötsligt har dem blivit så mycket viktigare på något sätt. Dem liksom fastnar och känns så fel och opassande om dem inte stämmer. Vilket egentligen är ett plus. Egentligen är det ju bara bra. 


just like magnus uggla.

Min dag idag har varit bra. 
Efter skolan skulle jag haft tennis, men det regnade så jag var inte så sugen på det. Istället drack jag kaffe och åt choklad med emma, som jag för övrigt typ inte träffat på så länge.. Vi åkte sedan in till stan, skulle leta second hand affärer på östermalm och sedan mötte thorkell upp oss. Så jag fick pussas lite med honom också. brabra, fick även med mig ett impulsklänningköp också. rutig liten sak från indiska som var riktigt fin. men nu ska jag försöka göra lite franska och svenska. franska muntligt på onsdag, ganska mycket utav betyget beror på det.. dessutom måste jag snart bli bättre på att arbeta i skolan..  Det var allt för nu. kramkramar.
ska btw till gotland i sommar med hedvigälskling.! så jävla bra.

jag lär mig aldrig aldrig att stava duscha..

Nu sitter man här nyducshad duschad i nystädat rum och inser att jag aldrig stavars rätt när det gäller duscha. yes där satt den direkt! Musik är på och jag ska nu käka frukost. Hur jag nu hann gå in på datorn och blogga nu på morgonen.. det förstår jag inte. Men vi hörs , puss! (så här ser jag ut idag & just nu)

Jag är helt jävla slut.

Nya favoriten. 
Men nu ska jag nog försöka sova.
Usch, fyfan imorgon är det skola och det är tidigt upp igen.
Tur då att det bara är tredagars vecka.. alltså snart helg woho!
Tur att jag också har en massa underbara som saknas och ska träffas igen. Bland annat thorkell, trots att jag träffade honom senaste för några timmar sedan.. Jaja, upptäckte nyss att låten inte var SÅ bra. Bäst i början. Men den duger i krig. PUSS.

Du är så jävla fin.

ciaociao. 
just nu städas det här hos mig. totalstädning är det. För nu skall det fan bli rent här.
Riktigt jävla rent. En ny upptäckt hjälper mig genom detta; att mina högtalare går att koppla in både i ipod, mobil och dator. Därför får jag lite bra musik som sällskap och coach i min storstädning. 
Men nu måste jag nof fortsätta om det här ska bli klart.. någonsin.
Dessutom, har jag väldens bästa pojkvän från och med i fredags! Överlycklig är nog en underdrift.
Mer om det och annat senare..
Later!

nununu.

vet egentligen inte varför jag skriver det här inlägget, men nu har jag slutat min prao. ikväll blir det grill med vänner och sedan till tanto där ungefär halva världen antagligen kommer att vara känns det som? får se vart och hur det slutar..  och det var väl det jag hade att säga nu då. so long!

Just think about it.



nu lyssnar jag på another day in paradise av phil collins. insåg precis igen att den sorgligt nog är bland det bästa som finns. 
bland. det finns annat som är bra. jävligt bra. du till exempel. 
Du, du du är jävlans bra.


så länge som jag längtat.

imorgon är det sista dagen på två veckors prao. imorgon är det helg. helg, på riktigt. förra var man ju sjuk.
och det finns alla möjligheter att bli en bra helg faktiskt. yes.

första gången tennis ute idag och det gick väl helt okej. roligt pågrund av tjejerna dära, menmen. 
tappat all kondition och sånt jag nu någonsin haft. fasen.
(rubriken hör inte helt till bara om inlägget och det det handla om, för dom som inte fattade)

tolftemaj.

egentligen så jävla konstigt..

AndraAvenyn.

Är jag helthelt beroende av.
Sorgligt nog.

hjälp.

tjena. 
reklamen för svenska kyrkan som jag förut nämnde.. ja, den är uppe nu. 
och dem flesta jag känner har sett den typ. men inte jag.
jag har alltså ingen jävla aning om hur jag ser ut! alls.
just nu är jag så trött att jag på riktigt skulle kunna somna.
penselin är sömnpiller.
annars är det bra med det mesta, typ.

oj, nu trodde jag att jag publicerat dehär inlägget.  
så jag skrev det för ett antal immar sen. 
och sen dess har jag kollat en jävla massa andra avnyn. haha.

kärlek!

bra jobbat.

hallihalå.
nu sitter jag här med nylackade fingrar (egentligen naglar) och skriver.
fullt påklädd och klar och ska snart till min prao. eller ja, om ... ehm, typ en halvtimma.
det är ju inte direkt så att jag gick och la mig så överdrivet tidigt så varför gick jag upp så jävla tidiigt? aja, nu får man skylle sig själv att man sitter här seg och med mörka ringar. Praoen ligger fem-10 min bort så det går snabbt. puss!

bild från landet med hedvig.
fin va?

som det sägs.

det kanske är så ibland. ja, att det är som det sägs.
ibland kanske det stämmer.

det kanske trots allt kommer fler tåg.
och fyfan vad det gör mig glad. vad det gör mig lycklig.
och hur lycklig, det går faktiskt inte att beskriva.
inte mer att jag är just så glad, att jag är just så lycklig och att jag är det just nu.

yes!

fortfarande på landet.
underbara hedvig kom hit idag.
jättemysigt!
puss.

jag är en spindel.

hjälp.oj.cp.
fan vad allt trasslade in sig.

oh no, i see
a spiderweb is tangeled up with me.
and i lost my head.

(understa, meningen att vara kursiv,
varför det inte funkar på mac vet jag inte)

.

jag har så jävla tråkigt. så sjukt jävla tråkigt.
jag hatar att vara sjuk. hatar. hatar. hatar.

skulle typ lika gärna gå och lägga mig.. 
men juste, jag kommer ju inte kunna sova nu heller.

jag har ju alla fall tv och film kanaler.

tjena. nu sitter man här på huddinge sjukhus då. pappa bredvid mig sitter och nästan öser ut en massa fördommar, tur att han inte riktigt är helt serös.
det känns inte så jävla bra iaf..
vi var ju några som skulle grilla och sedan sova hos emma.. istället blir det landet dit jag verkligen verkligen inte vill åka till. Julia ska, vad jag vet, inte dit. Jag och hedvig ska nog åka dit imorgon, om det liksom inte blir för tråkigt och vi ses i stan istället. jag vet inte riktigt. Iallafall så kommer jag nu hamna på landet med mamma och pappa när jag verkligen inte har lust. och kan det bli värre? ja det kan det. Jag har ju dessutom någon ful liten sak i halsen så jag inte kan äta. JAg kan alltså inte äta dricka, nästan inte prata oh dessutom ska jag till landet och kommer bli uttråkad. Ja, jag har iallafall en hel fel film och tv kanaler, som min pappa nyss påpekade. Ja då, då känns ju allting superbra. Verkligen, kvällen räddad. Nej, nu är jag bara jätte irriterad och jobbig typ.. 

Jaja, får se om halsen nu börjar lösa sig. annars kommer jag få åka in till akuten inatt. vafan.

jobbigt.

smärta i halsen. spränger i öronen.
jag tror nästan inte det skulle kunna bli någon sämre tidpunkt att bli sjuk. nästan i alla fall , vad jag vet.
för jag vill, får, kan inte bli sjuk nu. jag orkar inte!
åh. speciellt när jag har haft prao hela veckan och längtat så sjukt till helgen. för det har jag. sen i tisdags typ. seriöst inte kul att den då kommer att gå åt till att vila, troligen på landet. fyfan. jag hatarhatarhatarhatar att vara sjuk. fan.



smärta.

aj. jag har ont i hela min hals.
riktigt jävla ont.
fan.

Kaffeapparaten här är iallafall ett plus.

herrejävlagud.
är på min prao nu, och det jag nu gör är att fixa en hel e-post lista.
jag ska alltså fixa fram typ.. vad är det? Kanske 100 personers email. Seriööst! Det var liksom helt okej från börjarn, nästan kul. Men nu har jag faktiskt tröttnat!

Inte skrivit så mycket senaste dagarna, men så blev det. 
   Var med maria igår. Jättejättemysigtfaktiskt! Åh, det var så länge sen jag träffade henne innan. typ.. fredags. alltså dagen efetr valborg. hahahah. yes, valborg 09!

Det är iallafall kul här på min prao, fast det är än nackdel att det inte går att gå in på facebook elelr bloggen. Eller, går går det väl. Bara att jag inte ahr tid, eller kan smyga upp en internetflik. Det är liksom folk som går förbi mammas rum, där jag sitter jsut nu, hela tiden. Fan då. Men det är väl egentligen ett ganska litet problem..

Nej, nu ska jag avlsuta inlägget så jag slipper trycka upp/ner hela tiden för att någon kommer, haha.
Lyssnar på markus Krunegård på min syster ipod som jag lånar idag. Tröttnat på mina egna låtar, hon med.
Hela världen är så undferbar, bara man får ett svar. Är iaf en mening som kommer om och om igen i lurarna just nu, ur Jag är en vampyr som alla nog hört och tröttnat på nu.

so wrong.

trodde det skulle bli en bra dag. Det verkade som en bra dag. Det var en bra dag och det höll sig som en bra dag. Endå blev det tillslut ingen bra dag. Endå sket sig allt bara. Fyfan det borde vara en bra dag, rent.. teoretiskt. För det är ju bra. 
   Ändå bara förstörde det där allt. ÅÅH. Fan fan fan. 

Någon som vill försöka göra min dag bra igen? Så att det slutar bra liksom. För  det borde vara en bra dag.  Egentligen.

I want to wake up where you are.

nu går jag och lägger mig.
Rubriken säger mycket. Kanske för mycket.

Trassel.

Jag vet inte vad jag vill med något. Jag hatar mig själv och för typ nästan allt jag gör. Känns det som. 
   Som om inget riktigt blir bra. 

Jag hatar att jag tvekar på allt jag gör. Att jag alltid måste försöka tänka igenom det helt ordentligt och inte bara göra. Det beror väl säkert på att jag är rädd för att gör misstag och vill få allt rätt. Så perfekt som möjligt. Jag hatar att jag inte bara kan försöka själv. Jag önskade att jag typ..  jag vet inte. Klarade mig själv. Jag gör ju det men endå inte. Och endå vet jag att jag inte kan klara  mig helt själv. Ingen kan. Men, äh. Nu blev allt så krångligt. 
   Önskar bara allt kunde bli lite lättare. Och att jag kunde liksom stå för mer, göra precis som jag ville hela tiden typ. Fast det går ju inte  heller. Äcsh. Att allt skulle bli lite lättare, det duger väl. Resten är bara så krångligt och trasslar in sig i det mesta. 

Blåa bär gillar vi.

imrogon bär det av mot prao. Om jag nu har en då. Heh. 
Jag har ju inte riktigt tänkt efter ordentligt så att hitta en prao till vecka 19 som börjar imorgon glömde jag bort helt enkelt. Kom på i lördags att det började kanske bli lite ont om tid och allt skulle det bli för kort varsel för..
   Så det blev som det blev och nu ska jag typ praoa hos mamma.. Grejen är bara att det kanske inte går eftersom det finns massor med secretesskit.. alltså, det finns massor som är typ hemlighetsstemplat typ och då kanske jag inte får få reda på det. Jaja. Hoppas det löser sig annars.. hm, då hamnar jag i skolan. Med de som inte heller hittat prao.. Och det är inte så många. Fan. Hoppas det löser sig faktiskt. Annars får jag väl bli lite bättre på det nästa år..

Jo jag vet att bilden är suddig. Men den är också gammal och så är det gott med blåbär. Det är min försvaring.


En saknad låt.

Nagelacksdoft stickande i näsan. Jag letar efter en låt jag hörde på någon okänd radiokanal.
Det går väl sådär.  Jag är medveten om att det hr blivit många inlägg idag, nästan för många om det nu kan bli det. Men vadå, jag försöker bara ta igen från veckan. 

Datan har fortfarande inga balda bilder, tyvärr.

hm. nu känne rjag nästan för att hämnas på min söta hedvig.
hon lägger nämligen alltid ut fula bilder på mig på sin blogg. eller.. jag kanske ser ut så? akta dig, en gång till och du vet vilken bild som kommer ut! (och nej, det är inte raderad :) )
var i allafall med henne hela dagen i förrgår, fredags. Vi hade det mysigt tills jag råkade förstöra lite :(, men det löste sig. Förlåt, även om jag vet att du precis som jag hatar det ordet. 
   VI var runt medis,  åt på mariatorget, hornsgatan och sen till henne. Jag sov där också jag, allt var jätte mysigt! <3


johnossi, en bra kille.

hungrig och mätt. 
trött och pigg.
glad och besvärad.
seg och sprallig.
ivrig och otaggad. 
bestämd men samtidigt tveksam.

allt på (en och) samma gång. 


Sådär jobbigt äckligt ont i halsen. Så allt blir så jobbigt.


tror jag börjar bli sjuk. 
fan fan fan jag orkar inte.
.
maria tycker den här bilden är jättefin. förstår henne eftersom hon var himla söt. Själv kan jag inte riktigt bestämma mig, är den fin eller ful? 

Ett inlägg bara.

nyss hemkommen ifrån landet. 
mysiga lilla landet där jag alltid blir uttråkad efter.. vad är det nu, 10 minuter? 
men igår var det inte så, även om julia inte var med för catherine kom dit och det gjorde det hela väldigt bra. 
Nu känner jag mig äcklig och ofräsch så jag ska nog duscha, sen så ska lite musik från förra datorn in på denna.
Annars har jag ju som sagt varit ledig hela den här veckan typ. asskönt. 
Jaja. nu blev det bara jobbigt att skriva hära. 
Pussar. 

RSS 2.0