hemma igen, från ett annat hemma.

Tjena , nu har jag nyss kommt hem från konfirmations lägret och det har varit... helt jävla otroligt underbart. Utan att överdriva. På söndag konfirmeras vi och imorgon ska vi repa lite i kyrkan. Det är bra för jag skulle verkligen inte klara av att det bara tog slut nu. Jag skulle inte klara av det alls. Inte förrän på söndag tar konfirmationen helt slut, på söndag ska det också bli hur soligt som helst. Stå i kyrkan med alla underbara männiksorna och bara sjunga och ..åh! det kommer bli så bra! Så samtidigt som jag längtar hur mycket som helst tills på söndag vill jag att den dagen aldrig ska komma. För då tar jälva konfirmationen slutslut slut. vilket känns förjävligt.. men jag skriver emr senare eller imrogon eller något. Jag ska till landet med mammapappa och morfmorf och morfar. puss.! 

Rätt segt faktiskt.

Det är nu jag borde packa. Jag vet verkligen det eftersom jag varken kommer  packa imrogon elle rpå fre. Imorgon har jag inte tid och på fredag är det knappast det jag vill lägga tid på. På fre vore det rätt skönt om det är helt klart så jag bara kan ta väskan och åka på lör. Ändå är jag jävligt omotiverad att packa, fast endå kommer jag till slut tvinga mig att göra det. Hoppas jag verkligen.. På lördag skall jag alltså på mitt konfaläger. Det bra är att det kommer bli skitkul, det dåliga är att jag förmodligen inte kommer att kunna åka hem på midsommar(!) och iår vill jag så jävla gärna åka hem. Jag vill så gärna fira på gåsö i år... Fan. Verkligen fan!

Nu ska jag börja med en pcklista som säkert kommer att få ändras och reduceras ett antal gånger...
Vi hörs när vi hörs! Puss.

seriöst.

men värt..

filmen igår var väldigt bra och vi fick både gratis popcorn och cola.

Tjena! Vet ni vad jag dricker? smultron te, faktiskt. även om ni inte ville veta. Det är rätt gott men smakar inte så himla mycket om jag ska vara helt ärlig..
   Dagen har varit riktigt, riktigt bra faktiskt. Eller nej, ännu bättre än det. Vi skulle åkt till skansen med skolan men jag lyckades försova mig, trots att vi hade sovmorgon..(!) Jag tog mig iallafall tid och smet in. Kom dit sen iallafall. 
   Tolv slutade vi och då mötte jag upp min syster på lite spontanfika/lunch. Lunch för hennes del, men lattemedextraespressoshot för min. Och på Tully's på götgatan för dem som vet vart den ligger.. Mysigt vare och dessutom reste vi lite till andra områden. Två second hand affärer på hagagatan och klockor köpte jag. Klockor som i flertal, för två var det. Efter de två fikorna vi tog visade det sig att thokell var i närheten och jag träffade honom vid fem. Jävligt underbar dag alltså. 

ledsen för att det är lite dålig bildkvalitet men det fick bli så. Bättre bilder kommer väl säkert... såsmåningom. (min hand ser dessutom kraftig ut) 40 och 80 kr styck kostade de -klockrena köp!

Puss för ett tag.


ska bli mysigt med bio, var liksom ett tag sedan.

jag känner att efersom jag inte bloggar hela tiden så missar jag en del, men så får det vara faktiskt. Just nu lyssnar jag på Kids - MGMT. Riktigt bra låt, nästan lika bra som Electric feel, med samma artist, som nog måste vara jordens bästa låt utan att överdriva! Det har nästan lite halvt varit en sån där dag då man egentligen skulle gått och lagt sig, men den har varit bra / helt okej iallafall.. Klockan halv fem börjar min tennis och klockan nio ikväll börjar bion jag och hedvig ska på. Förhandsvisning av the proposal och vi ska ses innan också, så fort min tennis e slut. Men nu måste jag skynda till träningen! Inga bilder här inte! Puss...

Rätt läskigt egentligen.

Jag kan inte glömma det där. 
Just det där ögonblicket. Det går inte. 
   Men jag får ju egentligen inte komma ihåg det. Men jag gör verkligen det ändå. För det var något med det hela som var så.. jag vet inte. Overkligt kan man väl säga.. Och det var verkligen konstigt. Eller egentligen inte konstigt. Men hela situationen gör det så konstigt. Och jag får panik över att jag aldrig mer kommer att få uppleva det ögonblicket en gång till. Inte ens på något sätt i närheten utav det ögonblicket. 


seriöst.

so, so strange.
verkligen så jävla konstigt..

6 juni.

Hallå!
Glad nationaldag kanske man kan säga? 
Iaf, jag har precis kommit hem från maria där jag sov inatt. Båda marias syskon var hemma och det var faktiskt väldigt mysigt att vara där. Tycker faktiskt det är väldigt mysigt att vara hos maria överhuvudtaget. Iallafall hade vi någon konstig "vårfest" igår utomhus, i regnet. Kall och blåsigt och det var bara jag hedvig och maria som stod ut till slut. Efter lunch åkte vi hem, hedvig till sig och jag och maria till mig. Då var klockan runt tolv och resten av dan var jag dårå med maria. Väldigt, väldigt bra. Thorkell skulle jag träfft men han var tvungen att  vara med på någon middag så det blir väl idag. Senare , för nu på dagen är det systerdag som gäller. Julia har planerat och det ka bli shopping och en massa mera. Dömysigt. MEn nu ska jag hoppa in i duschen och sedan frulle med julis. Efter det bär det av. Puss så länge!

äh nu letade jag efter en annan bild men den här får duga. Nu har jag nästan bråttom,PUUSS.

s(katt) hemifrån.

Typ nyss hemkommen med ett glas sodastreamläsk bestående av; flädersaft, bubbelvatten och hallon. asgott!
Precis varit med thorkell, - asbra. Börjat utveckla ett colaberoende - mindre bra..

lite småskum bild, men. visar det jag hade på mig idag; leopardtajts som jag hittade där hemma, vitt långt linne och en mysig tröja snodd(i hemlighet) från pappas garderob. Hade dessutom en röd liten väsksak jag köpte på en loppis, för kanske 7 år sedan? Himla fyndig dag alltså. PUSS!

- negativt?

...och här sitter man med huvudverk. riktig huvudverk.
känns som att jag nästan bara klagar nu i bloggen?
Just nu letar jag runt efter konfapresenter, typ. 
och bara för att allt ska bli lite mera negativt ska jag nu göra no (hahaha).

Jag vet, jag är tråkig(rolig). puss på er!

"Vad ska jag ha på mig imorogon?"

denna eviga fråga, som liksom aldrig försvinner. Jag försöker numera att tänka på det kvällen innan för att jag ska kunna sova längre på mornarna, men på något sätt och vis går det ändå inte hela vägen. På något sätt hamnar jag ändå i "Vad ska jag ha på mig idag" och så blir jag jätte stressad. Till på köpet blir jag också ful med mina.. tråkiga kläder som inte alls blir som jag vill, vilket inte känns så himla bra. Fast nu är ja bara negativ för rätt bra brukar det faktiskt gå. 
   Föresten tar det så på krafterna att koncentrera mig i skolan nu när det är sommarlov om... kanske 8-9 skoldagar? Men jag försöker. Just nu har jag bara ont. fysiskt. Stel som...!

Over and out!

RSS 2.0