punkt.

blir bara så sjukt äckligt jävla stressad. Av allt. alltalltjävlaallt.
Jag hatar det här, att så lätt bli... jagvetinte. Så jävla jobbigtbara.

Jag tror det gått så långt emellan. Om du eller jag är framför vet jag inte, men jag tänker inte gå hela vägen själv om vi ska mötas igen.

Det är nu jag borde vara... glad? Eller borde och borde, men det känns som att det vore logiskt. Sedan vet jag att ingenting alls är logiskt, allt är så konstigt och lever sitt egna liv. Inklusive mina känslor och mitt humör.
Ändå är det två saker jag bara får ont i magen av. Jag hatar ont i magen. All sorts ont i magen hatar jag. Den här gången är det inte knivandet, utan gnagandet. Gnagandet som nästan känns som att det är värre. Åtminstone nu(bara för att det just nu gnager och det andra känns så långt borta).

Förövrigt hade vi spex i skolan idag. Jag var djungelflicka med "jord" i ansiktet, linnea också.

shiiet. Galet vad de är mycket plaenring med att fylla femtio, som min käre fader gör.. Imorgon e hans party och jag kan ju berätta att det är sjukt mycket planering. Sjukt. Fredag idag och det var väldigt skönt. Skulle egentligen träffat bland andra Maria idag nu på kvällen, men insåg att jag och Julia inte fixat talet tills imorgon. Smarta tjejer. Det slutade med att vi satte oss på ett fik på hornsgatan och fixade i kanske minst tre timmar. Upptäckte kanske söders godaste chokladbollar och blev på skratthumör. Resten av kvällen, har jag också varit med Julia och så har jag försökt ta in det mesta av planeringen inför imorgon. Sjukt kul ska det bli (jag hedvig maria ska servera med julia + hennes 2 vänner) men också sjukt stressigt. Jajja, nu ska jag sovaaa. PUSS.
(hittade ett par snygga skor på second hand idag med hade inte kontanter, ska försöka hinna imorgon vilket jag tror är omöjligt..)GODNATTER.

Att jag vaknade på fel sida är en underdrift.

Jag ska prova yoga idag, undra om me lajki.. !
(värsta måndagen, någonsin och jag fattar nadanada om fysiken.)

hösten nästan här faktiskt och det känns bra(!)

Löv börjar falla utanför förnstret nu och gissa vad? Jag gillar det. Tycker det känns skönt med höst, det är liksom dags nu. Annars då? Helgen har varit bra. Kitty i fredags och skrattade så jag fick kramp, sjukt vad hon är rolig den tjejen! Igår var det lördag och efter alltdetvanliga, dvs träna barnen plus träna själv, åkte jag hem till Hedvig som hade lagat världens godaste mat! Vi hade hennes hus för oss själva och vi hade det grymt bra. Sov där och åkte hem idag för att plugga, jobba och vara duktig något som Julia satte stop för.. Menmen vi fick en del bra saker gjorde, som att nästan göra klart pappas present. Jobbat (ja, jag har fått ett jobb! Vuxenpoäng till mig alltså..) har jag också, nästan 2 och en halvtimma.. Ska försöka göra some plugging. Ja, försöka..
förra hösten,  på landet. En promenad då jag fotade mamma och julia.


mentalt kaos. fast ett bra kaos.

hejjättehallåsan! efter ett bra antal lediga dagar är min hjärna nu väldigt omprogramerad.. måndag känns det som idag samtidigt som det inte är riktigt logiskt. helkaos.
Dagen i skolan har ju verkligen kännts värd... flummigt, som vittra är, har vi nu ett tredagarnaprojekt om vittras nya löften och jag vet inte vad. Hedvig träffade jag idag efter skolan och det var grymtgrymtgrymt. Herregud så man kan sakna en människa som har varit på gotland hela helgen!
världens bästa hedvig på gotland i sommras! (dock inte i hennes hur, hennes familj har köpt nytt)

mera från gotland!

Jajja, nu skall jag möta upp henne igen så ska vi gå promenad! PUSS.

hosthöst.

Jag är bättre idag. Det är brabra. Om några minuter, femton för att vara exakt, ska jag befinna mig på söderbion. Jag och Marina har äntligen fått till att se sommaren med göran! Suuuperkul.
Lunch åt jag med mamma och det var mysigt. Träffade sen gabriella idag och vi gick ungefär tusentrottio kilometer till fots. Nästan. Jag harr sett så mycket skor att  jag får ångest... Jag vill ha ungefär alla. Men som sagt har jag lite brådis. Så; puss!

Bara för att vädret var så tråkigt ute och för att komma ihåg när det inte var så.

några timmar senare.. och jag är inte bättre. Inte märkbart åtminstone. och den här typ av sjukhet är verkligen inte rolig. Alls. För jag pendlar mellan rastlöshet och total utmattning, mellan hunger och extremt illamående och får dessutom ibland helt plötsliga huvudvärksattacker. Ena sekunden mår jag bra och tror att jag faktiskt kan göra något vettigt medans jag nästa håller på att svimma av. Jag är ledig nu måndag- tisdag, vilket dels är bra för att jag slipper missa saker i skolan och vilket dels suger eftersom jag kommer vara sjuk de här två dagarna..
Här var det bra. Sommar i marsstrand. Frisk och det var bra väder.


mera sommar..

...och mera marsstrand.

sjukt ofriskt är vad jag är.

hejhallå. förggårdagen spenderade jag som sagt med kitty och det var väldigt mysigt! Igår sov jag på gåsö för jag har blvit så otroligt sjuk. Kitty befann sig också på gåsö, fast på ett annat ställe så henne skulle ja kanske träffat igen, men orken fanns inte tyvärr.. och när jag inte orkar träffa Kitty då är något väldigt fel. Det som är mindre bra är att alla sympton som trötthet, feber, hosta, halsont och massa mer stämmer in på svininfluensan. Känns ju väldigt bra..
   Menmen. Jag är fortfarande på landet och har sovit kanske.... 11 timmar? Ikväll är vi flera som ska til Marikas land. Kanske. För jag vet inte hur det blir med det där och dessutom måste jag till doktorn först..

sjuktsjukt längesedan. Hittade den på datorn här på landet.

och i brist på fantasi så kom jag inte på någon bra rubrik.

Dricker just nu sjukt gott kaffe och planerar att plugga lite. Skolan har jag redan slutat för det enda man skulle göra idag var att samla in pengar. Eftersom jag och Maria var grymma fick vi bössan fylld till bredden på ungefär en och en halv timma. Vi träffade en tjej som var så grymt trevlig och social att jag önskade att alla var så i Stockholm. Lite mindre stängda.. Nu ska jag som sagt plugga lite, sedan ska jag träffa heddan! Ikväll ska alla nior sova över i skolan och imorgon åker jag ock Kitty till landet. och bara för att göra allt ÄNNU bättre är jag ledig måndag och tisdag nästa vecka..
Bilder från i helgen, Håkan. En av dem bästa låtskrivarna i världen har vi där längst till vänster.


Den här filuren var jag också. Så himla söt här!


Jag har aldrig skrattat, okej fnissat, så i hela mitt liv.

herremingud vilket oflyt jag har haft idag. Eller egentligen; jag och julia. Allt har gått sjukt fel, fast på ett väldans roligt rätt. Sitter jag och skrattar för mig själv? Ja!
På vägen dit ( ja vi åkte helthelt fel) såg vi ett par galna barn. och det är inzoomat, därav det galet dåliga kvalitèn.

vänta var det gott om och det var super kul..! (usch och fy och blä vad dålig kameran är.) Julia ser sjukt pigg ut i bakgrunden..


och innan allt det här var emma på grimashumör på Tullys. Supersnygg!

Och menaingen med allt det här var att jag och Julia skulle fixa pass. So long!

fybubblan säger jag bara.

satans jävla magvärk.
aaaaaj det gör så ont.

meningslöst som jag vet inte vad egentligen.

hojhoj.
yesterday träffade jag min väldigtjättebraige vän kitty. Jag var lite småtrött men det gick bra endå, för hon är endå allid jävligt kul att vara med. Hon hade träning vid åtta tiden så vi skilldes åt runt då. Toppen tänkte jag, jag kan plugga då. Som sagt, tänkte. Det råkar vara så att det väldigt ofta inte blir så.. Som idag också. Jag var med Maria tidigare idag, skitmysigt men vi hann inte ses överdrivet länge. Synd, väldigt. Vi har inte träffats sådär påriktigt och länge på ett tag. Men endå, bättre än inget tycker jag. Funderar på att leta efter lite gamla fynd härhemma, eller redigera foton... sen kan jag plugga. Sen. Men jag har en fördömtjävlaucshenvis magknip som vägrar ge sig. Blä.

RSS 2.0