illa.

aargh!  seriöst. varför, varför finns det så mycket fina grejen. för just nu känns det som att jag skulle kunna tänka mig att köpa typ alla kläder (och halsdukar och sjalar) i hela världen. egentligen är det så lätt att hitta mycket fina kläder, men bara när man inte har lust att spendera pengar. (elle rinte har några pengar.) då hittar man typ allt. 
jag har i alla fall varit på stan idag. eller inte stan direkt. jag och hanna har ränt runt på söder och kollat i butiker (ränt ska man inte ta för seriöst). hittade en fin fin fin tröja. svartgrå randig. mycket mysig. problemet var att jag inte hade tillräckligt med pengar på kortet. på grund av att mamma och pappa inte har satt in pengar från en sak som dem skulle betala. suck. fin var den i alla fall. men jag undrar, kan jag kanske leva utan den? iförsig satt den jäääävligt fint.  lagt undan den tills imorgon. fan fan fan. min sparplan tills vi ska åka till dubai kanske inte kommer att gå så himla bra.. men jag skiter i det.

haha
det dåliga är att jag skulle pluggat idag. jävlar.
men vafan , jag kan ju inte plugga ihjäl mig. i åttan. har ju år kvar att stå ut.
fast engelskan skulle nog va bra tt ha gjord. som jag inte hann klart med igår (försök själva skriva en jävla fantasy historia på engelska samtidigt som ugly betty och desperat housewifes går..)
nu verkar det säkert som att jag pluggar hela tiden, men nej. jag tänker att jag ska plugga. det råkar bara inte alltid bli så..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0